Sitevisions intranätsmallar

Här hittar du dokumentationen för ditt nya intranät. Dokumentationen fokuserar på att beskriva intranätets uppbyggnad, dess mallar och nyckelfunktioner. Det innebär att om det finns dokumentation på hjälpwebben för exempelvis en modul eller generell inställning så hänvisas du dit med en länk.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta oss. Fyll i formuläret eller skriv ett mejl till cs@sitevision.se

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Dokumentationen uppdaterad 2023-02-22