help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Kategori Sikkerhet

Under kategorien Sikkerhet angir du hvem som skal ha tilgang til nettstedet, bestemte sider og redigeringsmodus. Det er også her du angir om et nettsted eller en side skal være offentlig eller ikke. Du kan også bestemme om en side skal kreve https.

Kategorien Sikkerhet inneholder panelene Tillatelser, Tilgangskrav og Avansert sikkerhet.

Egenskaper -  kategorin Säkerhet

Kategorien Sikkerhet finner du på objektene:

  • Sideegenskaper
  • Egenskaper for gruppesider
  • Egenskaper for mal
  • Egenskaper for malmapper
  • Egenskaper for malarkiv
  • Egenskaper for gruppemaler
  • Egenskaper for server
  • Egenskaper for bilde- og fillager
  • Egenskaper for bilde- og fillagermapper
  • Egenskaper for bilder og filer

Denne siden ble publisert:

Hjalp informasjonen deg?