Kategorin Allmänt

Under egenskapsikonen i verktygslisten finns alternativet Egenskaper. Här hittar du information och inställningar för den sida/det objekt du befinner dig på i redigeringsläget. Under kategorin Allmänt kan du ställa in metadata för sidan och läsa information om den.

Kategorin Allmänt har panelerna Information, Adresser, Metadata, Inställningar, Sidvförfrågningar, Bilder och Filer.

Kategorin Allmänt

Kategorin Allmänt hittar du på objekten:

• Egenskaper på sida
  • Egenskaper på gruppsida
  • Egenskaper på struktursida
  • Egenskaper på strukturlänk
  • Egenskaper på strukturmapp
  • Egenskaper på mall
  • Egenskaper på mallmapp
  • Egenskaper på mallarkiv
  • Egenskper på gruppmall
  • Egenskaper på server
  • Egenskaper på papperskorg
  • Egenskaper på servermapp
  • Egenskaper på bild- och filarkiv
  • Egenskaper på mapp i bild- och filarkivet
  • Egenskaper på bild och fil
  • Egenskaper på element
  • Egenskaper på tillägg