Panelet CSS-tillegg

I SiteVision 4.1, har vi skilt tillegg i hodet som du opprettet på området. Nå, anbefaler vi at du legger CSS-utvidelser og JavaScript på maler hvor du har innebygde koden. Filtypen er inkludert med alle sider og maler som bruker malen. På denne måten vil disse kosttilskudd ikke bli inkludert på alle sider, men bare sidene der de trengs.

Egendefinerte CSS-filen legge koden etter SiteVisions CSS. Legge til en CSS-regelen med samme navn som SiteVisions CSS "overskrive" opprinnelige CSS.

Hvis du vil vite mer om CSS, kan vi anbefale WebPlatform.org Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

CSS-tillegg

Tillegg

Viser utvidelsene som er tilgjengelige på malen.

Klikk på linken Legg CSS å gjøre filtypen CSS.

Denne funksjonen krever at du har "Behandle funksjoner for utviklere".

CSS Kontrollpanel kan bli funnet på elementene:

• Egenskapene fra malen
  • Egenskper på gruppmall