Panelen Tema

Under Egenskaper på mallen kan du aktivera ett Envision-tema. Temat som du väljer här blir aktivt på alla sidor som använder mallen.

Inställningar för Envision

Aktivt tema

Under Egenskaper på mallen kan du välja vilket tema som ska vara aktivt för sidan eller mallen. De teman som finns uppsatta på webbplatsen visas i listan. Du kan även se varifrån temat ärvs.

Inställningar Envision

Du kan alltså använda flera olika teman på en webbplats. Tema kan kopplas till mall, mapp, sida och layout.

Välj det tema du vill använda på en sida. En sida som inte har ett eget tema satt ärver ett tema uppifrån i sidstrukturen. Om det inte hittas något tema satt i sidstrukturen så går det på arv från mallen.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera teman" samt "Använda teman".