Legge CSS

Legge til filtypen CSS på malen som følger med alle sider basert på denne malen.

Du bør legge din egen CSS tillegg eller JavaScript extensions, bør du ha kunnskap om dette. Hvis de blir lagt feil, kan det ha effekter på websiden.

Legg till css

CSS

Navn

Gi ditt supplement et navn. Et tips er å skrive så klart et navn som mulig fordi det er navnet som vil vises i listen over tillegg i HEAD.

Kilde

Pek ut en CSS-fil eller skriv inn adressen til en CSS-kilde. Både innledende og siste uttrykk i CSS-kilden må fylles ut for at den skal fungere. Ellers ignorerer SiteVision unntaket eller kravet.

Som standard vil filarkivet vise deg den riktige filen. Hvis du vil angi en adresse i stedet, velger du å endre koblingstypen til Ekstern adresse.

Hjelp med skript er ikke inkludert i støtteavtalen.

Media

Hvilke typer medier som CSS kan settes inn. Lær mer på: http://www.w3.org/TR/html4/types.html#type-media- descriptors

• alt - egnet for alle typer
  • utskrift - ment å brukes til utskrift
  • skjermen - ment å brukes til skjermer
  • tale - ment å brukes til talesyntese

Bruk i redigeringsmodus

Hvis filtypen skal print\/gjengitt i redigeringsmodus eller ikke.

Komprimere

Komprimere css er utvidelser aktivert automatisk. Hvis en eller annen grunn du ikke vil komprimere CSS utvidelsene, så fjerner du merket.

Koble til brytepunktet

Ved å koble elementet med et bruddpunkt, blir innholdet i CSS-filen bare brukt når kriteriene for bruddpunktet er oppfylt. Bytt til brytpunktsinnstilling er bare tilgjengelig hvis Responsive web er aktivert på nettsiden. Dine pausepunkter vises da i listen.

Denne funksjonen krever at du har tillatelsen "Administrer utvikleregenskaper".