Publiceringsflöde

Detta steg visas bara om man aktiverat ett publiceringsflöde på den aktuella sidan.
Skärmdump på publiceringsflöde

Redaktören måste fylla i en kommentar för att kunna slutföra flödet (om kommentarer är obligatoriska i publiceringsflödet). När redaktören har startat publiceringsflödet kommer denna kommentar att visas under Meddelanden under Inställningar (längst uppe till höger i verktygslisten).

Om användaren har publiceringsrättigheter på sidan så finns en kryssruta "Starta inte publiceringsflöde" om man vill publicera sidan på en gång utan att starta ett flöde. Denna ruta är förifylld om man har publiceringsrättigheter.

Skärmdump på starta inte flöde
Om ett publiceringsflöde redan är startat på sidan, och man inte är granskare eller justerare, får man denna vy om man klickar på Publicera:
Skärmdump på meddelande om att flöde redan startat
Är man granskare eller justerare, får man denna vy. Då kan man godkänna eller avslå utan att gå till aktiviteten under Meddelanden.
Skärmdump för granskare eller justerare