Publicera omgående

Det finns också en behörighet som heter Publicera omgående där man kan högerklicka på en sida och publicera sidan utan att gå igenom några steg.

Högerklicka på aktuell sida och välj alternativet Publicera omgående. Ett nytt fönster öppnas:

Skärmdump på publicera omgående

Denna behörighet används med försiktighet då denna publicering inte tar hänsyn till schemaläggning, metadata, notifieringar eller publiceringsflöden.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Publicera omgående".