Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Kategorin Bild och Media

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i SiteVision. Vilka moduler du kan lägga till på en sida beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

I modulkategorin Bild och Media ingår moduler för att lägga ut bild och media på din webbplats.

Så här gör du

Klicka på ikonen Moduler i verktygslisten. Välj kategorin Bild och media och sedan den modul du vill lägga till på sidan.

Bild och media