Kategorin Sociala medier

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i Sitevision. Vilka moduler du kan lägga till på en sida beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

I modulkategorin Sociala medier hittar du moduler för social interaktivitet som till exempel Blogg, Tipsa en kompis, Media och Twittersökning.

Så här gör du

Klicka på ikonen Moduler i verktygslisten. Välj kategorin Sociala medier och sedan den modul du vill lägga till på sidan.

Sociala medier

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)