Tipsa en kompis - E-post

Skärmdump på fliken E-post

Meddelande

Ämne

Här kan du fylla i en beskrivning som syns i e-postmeddelandets ämne (subject). Som standard visas "Du har fått ett tips om en sida från en kompis".

Infoga ytterligare text i e-postmeddelandet

Om du vill infoga mer text i e-postmeddelandet så bocka i denna ruta och fyll i det här. Texten du fyller i här hamnar under det vanliga standardmeddelandet.

Använd tipsarens e-postadress som svarsadress

Denna ruta kryssar du i om du vill använda tipsarens e-postadress som svarsadress.