Mediaflow

Tredjepartsleverantör

Sitevision har ett samarbete med Mediaflow Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Beställning och support hanteras genom dem. För Sitevision Cloud behöver du även lägga en licensbeställning hos Sitevision för att få tillgång till modulen.

Om du är kund hos Mediaflow så får du tillgång till licensnyckel samt kundid.

Följande krävs för att använda modulen

1. Deploya MediaFlowPro portlet som du får av leverantören (ligger du i Sitevision Cloud hanterar vi det här steget).
  2. Lägg till två textmetadatafält:
    • MFP.Key (licensnyckel)
    • MFP.ServerID: (kundid)
  3. Gå till fliken Avancerat och fyll i identifierare:
    • MFP.Key (licensnyckel)
    • MFP.ServerID: (kundid)
  4. Fyll i värdena i metadatat (licensnyckel och kundid som du fått från Mediaflow)
Lägg till metadatafält

Lägg till metadatafält av typen Text (steg 2)

Identifierare

Lägg till identifierare under fliken Avancerat (steg 3)

Metadata värden

Lägg till metadatavärden (steg 4)

Tilldela adminrollen (eller den roll som ska ha tillgång till modulen) behörighet till modulen.

Modulen finns sedan i modulväljaren under ikonen Moduler -> Bild och media -> Bild från MediaflowPro.

MediaFlowPro

Använd olika licenser till olika delar av din webbplats

Om du jobbar med underwebbar och vill koppla olika MFP-licenser till olika delar av din webbplats behöver du lägga till ett Metadata.

1. Gå till Egenskaper på huset -> Metadata.
  2. Klicka på Lägg till metadatafällt. Fyll i informationen:
    Namn: MFP.AllowSublicenses
    Metadatatyp: Text
    Förifylld text: True
  3. Växla till fliken Avancerat. Fyll i informationen:
    Identifierare: MFP.AllowSublicenses
  4. Klicka på OK.
Skärmklipp från vyn Lägg till Metadatafält.

Lägg till metadatafält av typen Text (steg 2)

Skärmklipp från vyn Lägg till Metadatafält

Lägg till identifierare under fliken Avancerat (steg 3)

Denna funktion kräver att du har licens hos Mediaflow.