Spara dekoration

Med Spara dekoration kan man spara de inställningar man gör på flikarna Marginaler, Verktygsfält, Dekorationsegenskaper och Kantlinjer under inställningar för en layout/modul.
För att spara en dekoration så högerklickar man på en modul/layout i redigeringsytan och väljer alternativet Spara dekoration. Ett nytt fönster öppnas där man fyller i ett namn på dekorationen.
Skärmdump på namngivning av dekoration
De sparade dekorationerna visas sedan i en lista på webbplatsen under Egenskaper för webbplats -> Utseende ->Dekorationer.

Dessa visas även som en lista när man högerklickar på en modul/layout och väljer Använd dekoration.

Skärmdump på fönstret välj dekoration

Behörighet!Denna funktion kräver att man har behörigheten "Hantera dekorationer". För att få spara en dekoration krävs också att man har behörigheten "Hantera webbsidelayout".