Använd dekoration

För att använda en dekoration så högerklickar man på en modul/layout och väljer alternativet Använd dekoration. Ett nytt fönster öppnas där sparade dekorationer kan väljas ur en lista. Välj en dekoration och klicka OK.
Skärmdump på fönstret välj dekoration
I listan kan man se ikoner för avpublicerade och ändrade dekorationsmallar:
Ändrad dekorationsmall

Ändrad dekorationsmall

Avpublicerad dekorationsmall

Avpublicerad dekorationsmall

Om man har använt en dekoration på en modul/layout och sedan väljer egenskaper på denna modul/layout så visas ett meddelande om att man inte kan göra alla vanliga inställningar då denna använder en dekoration:
Dekoration används

Ta bort dekoration

För att ta bort en dekoration från en modul/layout så högerklickar man på modulen/layouten och väljer alternativet Använd dekoration. Här väljer man alternativet Använd ingen dekoration.

Använd ingen dekoration