Egenskaper för tillägg

Du kan välja alternativet Redigera -> Egenskaper på ett tillägg.

Egenskaper på tillägg

Då visas tre kategorier:

Egenskaper

Information

Här visas idnummer till tillägget samt vilken kategori den tillhör.

Inställningar

Här ser du vilken kategori som är vald samt att du kan ändra den:

Inställningar

Behörighet

Här kan du som administratör välja vilka roller som ska ha tillgång till tillägget. Du kan antingen välja:

• Kan användas av alla roller
  • Kan enbart användas av följande roller - och så får du välja i en lista av de roller som finns inställda på webbplatsen.
Roller

Denna funktion kräver att du har behörigheten " Hantera tillägg"

Denna sida publicerades: 2017-01-23