Lägg till mottagare

Här kan du lägga till mottagare på fyra olika sätt. Klicka på länken Mottagartyp: E-postadress för att se de andra alternativen:

Olika typer av mottagare
  • E-postadress - ange manuellt en e-postadress som ska motta notifieringen.
  • Webbplatsansvarig- använder den e-postadress som finns uppsatt som webbplatsansvarig.
  • Systemvärde - hämtar automatiskt e-postadressen från något av de tre systemvärdena: skapad av, senast ändrad av och senast publicerad av.
  • Metadata - hämtar värdet från metadata av typen Användare som är uppsatt på webbplatsen exempelvis sidansvarig.