Bilder

Med modulen Bilder kan du visa bilder på en profil- eller gruppsida i Social Collaboration. Välj mellan att visa bilder från aktivietetsflödet eller profilbilder kopplade till gruppen eller användaren.

Modulen är en del av Social Collaboration och gör det möjligt att se den senaste bilderna som lagts till i ett aktivitetsflöde.

Visa bilder

Du kan även ställa in modulen så att den visar din nuvarande och tidigare profilbilder eller en grupps nuvarande eller tidigare profilbilder.

Alla profilbilder

Alla profilbilder

Denna sida publicerades: 2016-11-03