Följare

Modulen Följare visar de personer som följer en användare eller grupp.

• Du kan bara följa en modererad grupp.
  • Följade får inga notifieringar när något händer i gruppen utan det visas enbart i deras aktivitetsflöde.
  • De kan bara läsa i gruppen, inte skriva inlägg eller kommentarer

Du kan med fördel placera modulen i anslutning till modulen Kontakter eller Gruppmedlemmar eftersom de har ett motsatsförhållande.

Följare sorteras efter det tillfälle när de lades till. Nya följare hamnar först i listan.

Exempel på utseende för aktivitetsflödet för etiketten #sitevision

Antalet synliga följare styrs av en inställning där standardvärdet är 10. Längst ner finns en länk, "Visa alla mina följare (X)", som leder till en sida där modulen Alla kontakter används för att visa alla följare som användaren har.

När du för muspekaren över en följares profilbild kommer du se en ruta med information om följaren. Informationen du kan se är inloggninsstatus, profilbilden och viss användarinformation för följaren. Du kan även skicka ett meddelande till följaren. Om du inte redan har lagt till följaren som kontakt kan du göra det genom att klicka på knappen Lägg till som kontakt.

Denna modul kräver licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-11-15