Medlemsstatus

Modulen Medlemsstatus används på gruppsidor för att hantera en användares relation till en grupp. Om en användare inte är medlem i en grupp så kan modulen användas för att gå med i gruppen, förutsatt att den är öppen.

Grundutseende för modulen Medlemsstatus

Grundutseende för modulen Medlemsstatus

Om det finns en relation med gruppen så finns flera alternativ tillgängliga via en liten "pil" längst till höger på knappen. Vilka alternativ som synliga är beroende av vilken relation användaren har med gruppen.

Exempel på utseende för en gruppmedlem

Exempel på utseende för en gruppmedlem

Följande alternativ finns:

• Gå med i grupp - gå med i gruppen. Inlägg som postas i gruppen kommer att hamna i användarens sammansatta tidslinje.
  • Följ grupp - följ gruppen utan att vara medlem. Inlägg som postas i gruppen kommer att hamna i användarens sammansatta tidslinje.
  • Gå ur grupp - lämna gruppen.
  • Blockera grupp - blockerar inlägg som skrivs i gruppen från att hamna i användarens sammansatta tidslinje.

Det finns inga inställningar att göra på modulen i redigeringsläget.

Medlemsstatus

Denna modul kräver licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-03-04