Notifieringar

Notifieringar används för att informera användare om att något har hänt. Modulen Notifieringar visar en knapp i sidhuvud där siffran inom parentes visar hur många nya notifieringar det finns sedan du senast tittade på listan.

I listan markeras nya notifieringar med en grå cirkel. När du stänger listan nollställs antalet nya notifieringar. Genom att klicka på en notifiering i listan kommer du till källan för notifieringen.

Notifieringar nya notifieringar

När blir jag notifierad?​

En notifiering skapas när:

• Du blir omnämnd i ett inlägg eller i en kommentar
  • Någon lämnar en kommentar på ditt inlägg eller kommenterar samma inlägg som du
  • Någon delar ditt inlägg
  • Någon lägger till dig som kontakt
  • Om du  är gruppadministratör och en medlem läggs till i din grupp
  • Någon gillar ditt inlägg eller din kommentar
  • Ett inlägg skapas i en grupp där du är medlem
  • En fil läggs till i en av dina grupper eller en befintlig fil blir uppdaterad
  • Någon lägger till en delad länk i en grupp som du är medlem i

Hur ställer jag in att jag vill bli notifierad med e-post?

Notifieringar kan också fås som e-postmeddelanden. Klicka på kugghjulet till höger om ditt namn för att göra inställningen. Välj "Notifieringar" i listan och kryssa i de notifieringarna du vill ha som e-postmeddelande..

Notifiering inställningar

Denna modul kan med fördel ligga i sidhuvudet på webbplatsen för att på så sätt bli åtkomlig på alla sidor.

Denna modul kräver licensen Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2018-07-13