Notifieringar

Notifieringar används för att informera användare om att något har hänt. Modulen Notifieringar visar en knapp i sidhuvud där siffran inom parentes visar hur många nya notifieringar det finns sedan du senast tittade på listan.

I listan markeras nya notifieringar med en grå cirkel. När du stänger listan nollställs antalet nya notifieringar. Genom att klicka på en notifiering i listan kommer du till källan för notifieringen.

Notifieringar nya notifieringar

När blir jag notifierad?​

En notifiering skapas när:

• Du blir omnämnd i ett inlägg eller i en kommentar
  • Någon lämnar en kommentar på ditt inlägg eller kommenterar samma inlägg som du
  • Någon delar ditt inlägg
  • Någon lägger till dig som kontakt
  • Om du  är gruppadministratör och en medlem läggs till i din grupp
  • Någon gillar ditt inlägg eller din kommentar
  • Ett inlägg skapas i en grupp där du är medlem
  • En fil läggs till i en av dina grupper eller en befintlig fil blir uppdaterad

Hur ställer jag in att jag vill bli notifierad med e-post?

Notifieringar kan också fås som e-postmeddelanden. Klicka på kugghjulet till höger om ditt namn för att göra inställningen. Välj "Notifieringar" i listan och kryssa i de notifieringarna du vill ha som e-postmeddelande..

Notifiering inställningar

Inställningsguiden placerar denna modul på profilsidan men den kan med fördel flyttas till sidhuvudet på webbplatsen för att på så sätt bli åtkomlig på alla sidor.

Denna modul kräver licensen Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-05-09