Samarbetsfunktioner

Startsida

Med samarbetsfunktionerna på intranätet får du hjälp att skapa en digital plattform där alla medarbetare är delaktiga och enkelt kan:

• hitta den information och service de behöver
  • samarbeta i grupper
  • kommentera, tagga och följa vad som händer via statusuppdateringar och aktivitetsflöden.

En viktig del i det sociala intranätet är de grupper som det sociala samarbetet delvis sker genom. I Sitevision Intranät är det enkelt att komma igång och skapa grupper. Varje användare har en egen personlig profilsida. Via profilsidan går det att hitta kompetens och interagera med sina kollegor.

Kika gärna på de olika delarna som är kopplade till de sociala delarna av intranätet via listen ovan.