Profilsida

Profilsiden er siden der informasjon om brukeren presenteres. Siden består av en rekke moduler der brukeren blant annet kan se kontaktene sine, se gruppene sine, skrive statusoppdateringer og redigere brukerprofilen sin.

Informasjonen som brukeren legger inn, indekseres i intranettets søkefunksjon og blir dermed søkbar for alle brukere.

Profilsiden har en dobbeltfunksjon, slik at når du går inn på en annens profilside, ser du i stedet vedkommendes informasjon.

exempel på en profilsida

Profilinnstillinger

Alle brukere kan selv oppdatere enkelte brukerfelt.

Enten ved å klikke på Rediger under profilinformasjonen eller ved å klikke på profilen din i toppteksten og velge Profil.

Hvis du vil legge til flere/endre brukerfelt, kan du lese mer her.

profilinställningar på intranätet

Du finner mer informasjon om Min profil på nettstedet Hjelp.