Bokmerke for sider

Alle brukere kan lagre sider på intranettet ved å markere dem som favoritter. Dette gjøres ved hjelp av modulene Legg til/fjern favoritt og Liste over favoritter.

Modulen Legg til/fjern favoritter gjør det mulig for brukerne selv å lagre favorittsidene sine. Brukerens favoritter lagres deretter i brukerinnstillingene og vises på intranettet med modulen Liste over favoritter.

Se bildet for et eksempel på hvordan favorittlisten ser ut på en startside med tre kolonner.

Mina favoriter på startsidan

Modulen for å legge til/fjerne favoritter er tilgjengelig på alle intranettsider i form av en stjerne nederst i bunnteksten. Når brukeren klikker på stjernen, vises siden på brukerens startside.

For å fjerne en favorittmarkering klikker brukeren seg ut av stjernen på siden eller klikker på administrer og fjerner siden direkte fra listen på startsiden.

Modulen Liste over favoritter administreres i malen startsidekomponenter. Der kan du for eksempel justere hvor mange favoritter som skal vises.

visar stjärnan för att lägga till favorit