Personliga genvägar (snarveier)

Med modulen Personliga genvägar (snarveier) kan du tilby alle brukere valgfrie snarveier (lenker) til utvalgte funksjoner direkte på intranettets startside. For eksempel til andre systemer eller nettsteder.

modulen personliga genvägar på startsidan

Administrere snarveier

Brukervisning

Når brukeren klikker på Hantera, åpnes en brukervisning, som vist på bildet. Ved å dra og slippe kan hver enkelt bruker velge hvilke og hvor mange snarveier de vil ha på startsiden sin.

användarvyn för personliga genvägar

Endre og/eller opprette en snarvei

Snarveiene består av lenkesider som er opprettet i mappen Genvägar, se bildet. Som standard vises de fire øverste snarveiene som er lagt ut på intranettet.

Hvis du vil endre en snarvei, markerer du den, høyreklikker og velger egenskaper. Under Lenkemål kan du endre hvor lenken skal gå, og under Metadata kan du endre ikonet.

Hvis du vil gi en snarvei nytt navn, høyreklikker du på navnet og velger Bytt navn.

I hjelpewebben kan du lese mer om modulen Personliga genvägar og hvordan du oppretter og endrer snarveier.

Hvis du vil endre innstillingene i modulen, for eksempel hvor mange snarveier som skal vises som standard, kan du gjøre det i malen for startsidekomponenter. Merk at modulen er tilgjengelig i to oppsett, for 2 og 3 kolonner.

genvägar i strukturen