Favoritmarkera sidor

Alla användare kan spara sidor på intranätet genom att favoritmarkera dem. Det sker med hjälp av modulerna Lägg till/ta bort favorit och Lista favoriter.

Med modulen Lägg till/ta bort favorit kan användaren själv spara sina favoritsidor. Användarens favoriter lagras sedan i dess användarinställningar och visas ut på intranätet med modulen Lista favoriter.

Se bilden för ett exempel på hur Lista favoriter ser ut på en startsida med 3-spalter.

Mina favoriter på startsidan

Modulen Lägg till/ta bort favorit finns tillgänglig på alla intranätets sidor i form av en stjärna nedtill i övre sidfoten. När användaren klickar i stjärnan listas sidan på användarens startsida.

För att ta bort en favoritmarkering klickar användaren ur stjärnan på sidan eller klickar på hantera och tar bort sidan direkt i listan på startsidan.

Modulen Lista favoriter hanterar du i mallen startsidekomponenter. Där kan du exempelvis anpassa hur många favoriter som visas.

visar stjärnan för att lägga till favorit