Gå direkt till innehållet

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Gruppemappe

En gruppemappe å holde grupper i sosial samarbeid. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis sosiale samarbeid er aktivert på området.

Opprett gruppemappe

Klikk Opprett ny side for å opprette en ny gruppemappe. Klikk deretter pilen eller teksten Opprett ny -menyen folder ned der du velger mappen.

Gi mappen gruppen et navn, og klikk OK.

En gruppemappe opprettes i sidestruktur.

ikon för gruppmapp i navigatorn

Denne funksjonen krever at du har tillatelsen "opprette mappen"

Denne siden ble publisert:

Kontakt oss

Sitevision AB (headquarter)
Drottninggatan 18A
702 10 Orebro
Sweden

Info: +46 19-17 30 30
Support: +46 19-17 30 39

Følj oss