help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Tipsa en kompis

Skärmdump på Tipsa en kompis bekräftelse

Modulen skapar ett formulär som kan användas av besökaren på en sida som vill tipsa någon om den intressanta sidan. Formuläret visas på en gång eller annars klickar besökaren på en länk för att komma till formuläret där de får fylla i namn, mottagarens e-postadress samt en hälsning.

Denna modul bör ligga i mallen så att den kan nås från alla sidor.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?