Logga

Video - Övrigt

Övrigt video

Inställningar

Starta video automatiskt

Markera denna om du vill att den videon ska starta automatiskt.

Använd egen tumnagelbild för video

Bocka i denna ruta för att markera en bild i bildarkivet som visas som tumnagel på videon.

tumnagel

Exempel på en tumnagelbild

Undertexter

Använd egna undertexter

Bocka i denna om du vill använda egna undertexter. SiteVision stödjer språkfiler av filtypen VTT. (Använder du SRT får du använda en online converter).

Du måste ställa in vilket språk filen är under "Egenskaper -> Inställningar" på filen. Är en undertextfil på finska måste du alltså välja det under Inställningar. Annars kommer det stå svenska i menyn för filen.

Denna sida publicerades: 2019-10-25