Länkar

Under fliken Länkar ändras utseendet på länkar. Normalt visas länkar med samma inställningar som brödtext, med undantaget för om "Understrukna länkar" är aktiverat eller inte.

Länkinställningar

Kryssa i rutan för att ge formatmallen understrukna länkar.

Detaljerade länkinställningar

Kryssa i rutan till vänster och klicka sedan på knappen på respektive rad för att ändra utseendet på länkar.

Skärmdump på Länkar

Ett nytt fönster öppnas med inställningar för länkens utseende.

Det finns fyra olika "typer" av länkar som går att särskilja. Dessa är:

• Aktiva (active) - Länkar som är "nedtryckta".
  • Markerade (hover) - Den länk som är under musmarkören. Denna används för att få sk. hovereffekt.
  • Fokuserade (focus) - Den länk som ska ha fokus när en sida första laddas.
  • Besökta (visited) - Länkar som besökaren redan varit på.

Det finns också en inställning som gäller alla länkar som inte omfatts av de fyra olika typerna.

• Länkar (link) - Normalt alla på en webbsida.