Skicka meddelande - Allmänt

Med modulen Skicka meddelande kan du skicka meddelanden direkt med en användare i Social Collaboration. Modulen placeras på profilsidan. För att starta en konversation med en användare går du till användarens profilsida och klickar på knappen för att öppna meddelandefönstret. Meddelanderutan som öppnas sitter fast i webbläsarfönstrets nedre del, men kan flyttas längs hela nederkanten.

Du behöver inte ha lagt till användaren du vill starta en konversation med som kontakt.

Använd gärna modulen Skicka meddelande tillsammans med modulen Meddelanden som placeras i mallen.

Allmänt

Du behöver inte göra några inställningar i modulen.

Inga inställningar

Denna modul kräver licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-02-19