Hjälpwebb

Meddelanden - Allmänt

Modulen Meddelanden används för att kommunicera direkt med en eller flera andra användare i Social Collaboration. Meddelanderutan som öppnas sitter fast i webbläsarfönstrets nedre del, men kan flyttas längs hela nederkanten. Lägg modulen i mallen med exempelvis sidhuvudet för att användarna lätt ska komma åt att skriva och ta emot meddelanden på hela webbplatsen. För att använda meddelandefunktionen behöver användaren vara inloggad i SiteVision.

Använd gärna modulen Meddelanden tillsammans med modulen Skicka meddelande som placeras på profilsidan.

Allmänt

I modulen Meddelanden kan du välja att visa en text till höger om meddelandesymbolen på knappen. Bocka i Visa knapptext och skriv din text i fältet som visas.

Text på knapp
Allmänna inställningar Meddelande


Denna modul kräver licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2017-01-11

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets