Notifieringar - Övrigt

Modulen Notifieringar visar nya händelser som berör den inloggade användaren.

Övrigt, notifieringar

Målsidor

Använd en egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Använd en egen sida för att visa ett inlägg i aktivitetsflödet

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan sida för att visa tidslinjen för en etikett än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Använd en egen sida för att visa information om en fil

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan sida för att visa information om en fil än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Denna modul kräver licensen Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-02-09