Hjälpwebb

Personliga inställningar - Allmänt

Allmänt, personliga inställningar

Meny

Visa länk för att logga ut användaren

Klickar du på inställningar så visas en meny med Allmänt, Notifieringar och Profil. Bockar du i denna ruta också så visas även en Logga ut länk längst ner.

Personliga inställningar

Denna modul kräver licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-02-09

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets