Versioner av dokument

Under fliken Versioner kan gruppmedlemmar se versioner av ett dokument i en grupp. Via knappen Hantera kan gruppadministratörer och gruppmedlemmar hantera en fil.

Gruppmedlemmar

Via menyvalen under knappen "Hantera" kan gruppmedlemmar ladda ner och radera en version av en fil.

Hantera -menyval för gruppmedlemmar

Gruppadministratör

Via menyvalen under knappen "Hantera" kan gruppadministratören ladda ner, radera och fastställa en officiell version av filen.

Fastställd version

Administratören väljer vilken version som är officiell av en fil. Den fastställda versionen är den version som laddas ner när besökare som inte är gruppmedlemmar laddar ner dokumentet. För att kunna fastställa version krävs behörigheten "Fastställa version". Rollen "Gruppadministratör" som skapas av guiden har denna behörighet.

Fastställd version markeras med grönt i versionslistan.

Hantera fastställd version
Lägg till metadata

Metadata

Metadata kan användas för kategorisering av filer i grupper. Lägg till eventuella metadata genom att klicka på fältet bredvid metadatanamnet. Fyll i värdet och tryck Enter eller klicka på bocken.

Denna modul kräver licens för SiteVision intranät.