Användarfält - Allmänt

Modulen Användarfält används för att visa information om användare.

Användarfält utseende

Synliga användarfält

Använd en egen uppsättning användafält

Bocka i rutan Använd en egen uppsättning användarfält för att visa andra användarfält, än de som är förvalda i den Stora vyn, på en profilsida. Det går att välja bland alla de användarfält som finns tillagda under de centrala inställningarna.

För att lägga till ett fält klicka på länken Lägg till användarfält. Då visas tillgängliga fält i listan:

Lägg till användarfält

Etiketter och värden

Presentation av etiketter och värden

Följande alternativ finns tillgängliga

• Visa inga etiketter
  • Visa etiketter och värde på samma rad
  • Visa värde under etikett

Visa inga etiketter

Visa etiketter och värde på samma rad

Denna modul kräver licens för SiteVision intranät.