Kontakter - Övrigt

Modulen Kontakter används på profilsidor för att visa vilka kontakter som en användare har.

Övrigt, kontakter

Målsidor

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Du kan ändra målsida för modulen Kontakter under fliken Övrigt. Inställningarna ersätter den centrala inställningen som du kan göra under fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Använd egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i kryssrutan och peka ut en alternativ profilsida. Profilsidan kommer du till genom att klicka på i den ruta som visas när du för muspekaren över en kontakt på din eller en kontakts profilsida.

Använd en egen sida för att visa alla kontakter

Bocka i kryssrutan och peka ut en alternativ sida för alla kontakter. Klicka på länken "Visa mina kontakter" för att komma till sidan. På målsidan bör modulen Alla kontakter ligga.

Denna modul kräver licens för SiteVision intranät.