Följare - Övrigt

Modulen Följare visar de kontakter som följer en användare. Du kan med fördel placera modulen i anslutning till modulen Kontakter, eftersom de har ett motsattsförhållande.

Målsidor

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Du kan ändra målsida för modulen Följare under fliken Övrigt. Inställningarna ersätter den centrala inställningen som du kan göra under fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Övrigt för aktivietsflöde för etikett

Använd egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i kryssrutan och peka ut en alternativ profilsida. Profilsidan kommer du till genom att klicka på i den ruta som visas när du för muspekaren över en följare.

Använd egen sida för att visa alla kontakter

Bocka i kryssrutan och peka ut en alternativ sida för alla kontakter. Klicka på länken "Visa mina följare" för att komma till sidan. På målsidan bör modulen Alla kontakter ligga.

Denna modul kräver licensen Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-02-09