Lägg till ompekning

Här lägger du till de domännamn du vill peka om.

Till exempel från minwebb till minwebb.sitevision.net. Det innebär att om besökaren fyller i minwebb i adressfältet så kommer besökaren ändå till adressen minwebb.sitevision.net.

Allmänt

Från domännamn

Fyll i det domännamn du vill peka från. Till exempel minwebb.

Till domännamn

Välj i listan vad domännamnet ska peka till. Listan byggs av de domännamn du angett på panelen Adresser.

Lägg till ompekning

Ta bort ompekning

För att ta bort en ompekning, gå tillbaks till panelen Adresser och markera den ompekning du vill ta bort i listan och klicka på ikonen Ta bort längst till höger.

Ta bort ompekning

Denna sida publicerades: 2017-04-03