Delade länkar - Inställningar

Med modulen Delade länkar kan gruppmedlemmar och gruppadministratörer lägga till och ändra länkar på en gruppsida i Social Collaboration. Länkarna presenteras i en lista och sorteras i fallande alfabetisk ordning.

Modulen placeras du med fördel i gruppmallen för att göra den tillgänglig på samtliga gruppsidor som bygger på den mallen.

Inställningar för modulen Delade länkar

Utseende

Välj formatmall för länkarna som ska visas med modulen. Du kan välja bland de formatmallar som finns inställda centralt på webbplatsen.

Länkinställningar

Markera kryssrutan Använd tooltip för att visa länkadress för att få informatuon om var länken leder när du för muspekaren över den i visningsläget.

Markera kryssrutan Öppna länkar i nytt fönster eller ny flik för att öppna länkmålet i ett annat webbläsarfönster eller en annan webbläsarflik än den som du har öppen.

Denna modul kräver licens för SiteVision intranät.