Sök i aktivitetsflöde - Allmänt

Allmänt, sök i aktivitetsflöde

Omfång

Det går att välja olika omfång på vad modulen ska ta med i sin sökning.

• Inlägg i grupper och personliga aktivitetsflöden - Modulen söker i både grupper och det personliga aktivietsflödet.
  • Inlägg i grupper - Modulen söker enbart i grupper.
  • Endast i inlägg på sidan där modulen är - Modulen söker endast i inlägg där modulen ligger exempelvis på EN gruppsida.

Sökfält

Platshållare

Inställning för vad som ska stå i sökrutan. Standardinställningen är Sök inlägg.

Sökresultat

Antal inlägg att visa

Inställning för hur många sökträffar som ska visas som standard. Om det finns fler träffar än max antal så visas en knapp "Visa fler". Standardinställningen är 10 träffar.

Bädda in länkar (oEmbed)

Denna är som standard ibockad. Det är bara den första länken som kommer att bäddas in. Men här finns möjlighet att bocka ur denna inställlning för att stänga av inbäddning av länkar.

Denna sida publicerades: 2017-11-14