Lägg till sökmotornotifiering

Under fliken Sitemaps kan du aktivera sitemaps (information som ligger till grund för en Sitemap-fil).

När du har aktiverat sitemaps så schemaläggs jobbet att skapa en sitemap på följande natt. Dagen efter kan du surfa till http://<adress>/sitemapindex.xml.

Filerna på disk genereras under: /data/search/sitemaps/<webbplatsens idnummer>

Sökmotornotifiering

Webbplatsen måste vara publik för att du ska kunna skapa en sitemap-fil!

Allmänt

Namn

Namn på den sökmotorn som ska bli notifierad.

Frekvens

Hur ofta sökmotorn ska information om förändringar. Följande uppdateringsintervall finns att välja:

• Varje kvart
  • Varje halvtimme
  • Timvis
  • Dagligen
  • Veckovis
  • Månatligen

Sökmotorns notiferingstjänst

Adress

Söktjänstens adress.

Inloggningsuppgifter

Logga in mot sökmotorns notifieringstjänst

Fyll i användarnamn och lösenord för att inte vem som helst ska kunna ange denna information.

Läs mer om notifiering hos Google
https://support.google.com/webmasters/answer/183669länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Denna sida publicerades: 2017-06-22