Lägg till länktyp

Lägg till länktyper

SharePoint-länktyp

Namn

Här fyller du in ett namn som används internt i SiteVision på länktypen. Detta namn visas i länkdialogen.

Sharepoint-webbplats

I listan visas de webbplatser som är tillagda som webbplatser i Sharepoint inställningarna.

Dokumentbibliotek

Här väljer du ett dokumentbibliotek (som du också ställde in när du ställde in Sharepoint webbplats).

Denna funktion kräver att du har licens för SharePoint.

VFS-länktyp

VFS är en koppling till ett filsystem som inte ligger i SiteVisons filarkiv.

Namn

Här fyller du in ett namn som används internt i SiteVision på länktypen. Detta namn visas i länkdialogen.

URL

URL till det filarkiv som ska visas. Efter att du lagt till url:en, klicka på knappen "Kör verifieringstest" för att kontrollera att adressen är korrekt.

VFS länktyp

För att lägga upp en VFS länktyp krävs behörigheten "Hantera VFS"

När du har lagt till en länktyp dyker den upp i länkdialogen bland övriga länktyper.