Gjennomsyn

Hvis du vil forhåndsvise en side før du publiserer det kan være bra hvis du ikke er sikker på hvordan det vil se ut for besøkende. I forhåndsvisning kan du også prøve noen linker på denne siden før publisering.

Her er hva jeg skal gjøre

Gå til siden du vil forhåndsvise. Klikk ikonet Vis på verktøylinjen og velg Gjennomsyn.

Gjennomsyn

Når du forhåndsviser en side, vises en blå informasjon rullegardinlisten øverst i redigeringsområdet. Klikk Avbryt-knappen på høyre side av verktøylinjen for å gå tilbake til redigeringsmodus.

Gjenomsyn

Du kan også gå tilbake til redigeringsmodus ved å velge Forhåndsvisning under ikonet å fjerne funksjonen.