Responsiv modus

Responsiv modus for ikonet Vis kan du forhåndsvise siden du er på i avbruddspunkter som er angitt på nettstedet. Du kan også se hvordan siden ser ut i en rekke vanlige skjermstørrelser.

Responsiv modus

Her er hva jeg skal gjøre

Klikk ikonet for å vise og velge mottakelig modus.

Denne siden vises som helhet tilpasset stoppunkt eller skjermen størrelsen du har valgt. Velg hvordan du vil se denne siden droplistan og klikker deretter et alternativ. Antall avbruddspunkter fra listen, og det de kalte varierer fra sted til sted.

Via ikonet til høyre for droplistan, kan du bytte mellom liggnde og stående visning av stoppunkt eller skjermen størrelse.

Klikk x til venstre for droplistan å gå tilbake til standardstørrelse.

Responsiv modus

Når du aktiverer mottakelig modus, kan du navigere rundt i området ved hjelp av menyer og koblinger uten å bytte av modus, alle å få en virkelig opplevelse av nettstedet.