Byt ut modulen Profilbild

Publisert: 2023-05-09

Her går vi gjennom trinn for trinn hvordan du enkelt fjerner det gamle profilbildet v1 og erstatter det med det nye profilbildet (tilgjengelig på Sitevision Marketplace).

Modulen Profilbilde brukes på profilsiden (to moduler; Profilbilde desktop og Profilbilde mobil) og i intranettets gruppemal. For at du skal kunne erstatte de to profilbildemodulene på profilsiden, må du først sørge for at du har den nyeste versjonen av "Module for CSS (untouched)". Du må også installere den nye modulen som er tilgjengelig på Marketplace.

Kontroller at du har den nyeste versjonen av "Modul för CSS (rör ej)".

1. Bytt til Tillegg
  2. Bla til du ser tilleggsmodulen Modul for CSS (rör ej). Klikk på tillegget.
  3. Skjermbildet som åpnes viser hvilken versjon som er aktiv. Den aktive versjonen skal være 1.0.23 (eller nyere).

Last ned profilbildemodulen fra Marketplace

Neste trinn er å laste ned den nye Profilbilde-modulen fra Sitevision Marketplace.

1. Gå til Marketplace
  2. Klikk på Profilbilde
  3. Installer modulen

Erstatt modulene på profilsiden

Profilsiden inneholder modulene Profilbilde desktop og Profilbilde mobil. Fjern modulene og legg deretter til modulen du har installert fra Marketplace.

1. Klikk på profilbildet for å finne innholdet raskere.
  2. Velg Profilbilde desktop og Profilbilde mobil. Høyreklikk og velg Slett.
  3. Velg profiloppsettet og klikk på modulvelgeren. Søk etter Profilbilde (Profilbilde v1 er den gamle modulen - du bør velge den nye).
  4. Dette åpner innstillingene for modulen Profilbilde. Velg tilpasset størrelse og angi maksimal bredde: 500.
  5. Sørg for at profilbildemodulen ligger over oppsettet for brukerfelt i Innhold (dra og slipp).
  6. Publiser siden for å lagre endringene.

Erstatt modulen Profilbilde i malen Gruppemalen

Gjenta trinn 1-3 i beskrivelsen under Erstatt modulene på profilsiden, og publiser deretter malen for å lagre endringene.

Gå til modulen Profilbilde for mer informasjon og innstillinger.