Oppdatering av intranettmaler

Publisert: 2023-02-24

I den nye versjonen av Sitevision 2023.01 (egen drift 2023.02.1) har vi lagt til nye funksjoner under tema. Det betyr at stilark må kobles til tema, og innstillinger som tidligere lå i konfigurasjonsmalen, må flyttes til Website Settings / Appearance / Theme.

Koble formatmaler til temaet

Følgende formatmaler må kobles til temaet:

• UI Overline H2 » koble til Överliggare (Overline)
  • UI Subtitle » koble til Underrubrik (Subheading)
  • UI Section Heading » koble til Sektionsrubrik (Section heading)

Koppla formatmallar

Slik gjør du det:

1. Gå til Nettstedsinnstillinger / Utseende / Formatmaler
  2. Klikk på pennen for å redigere brukergrensesnittets formatmal.
  3. Under Formatmaltype finnes Theme controlled font sheet, koble formatmal
  4. Gjenta trinnene for alle de tre stilarkene for brukergrensesnittet.
  5. Lagre endringene.
Koppla formatmallar till Tema

Nye navn på moduler i konfigurasjonsmalen

I den siste versjonen har vi oppdatert og omdøpt modulene i konfigurasjonsmalen.

1. Bytt til Maler og gå til Grunnmal / Konfigurasjonsmal og gi modulene nye navn.
  2. Publiser malen.
Endre navn på moduler i konfigurasjonsmalen
Tidligere navnNytt navn

LKI Konfiguration för webbplatstema

Anpassa intranätsmallar

LKI Tillägg

Modul för CSS (rör ej)

Byt namn på moduler i konfigurationsmallen

Hvis modulen LKI Web Font Assistant blir værende:

1. Åpne modulens innstillinger.
  2. Følg instruksjonene som vises.
  3. Slett modulen.

Overføring av farger til temaet

Fargekodene som finnes i modulen Tilpass intranettmaler i konfigurasjonsmalen, skal overføres til nettstedets tema som du finner under Nettstedsinnstillinger / Utseende / Tema.

Før du flytter alle fargekodene, kan det være lurt å ta skjermbilder av startsiden (topp- og bunntekst), inngangssiden, undersiden, profilsiden og gruppesiden.

For at det skal være enklest mulig å overføre innholdet, anbefaler vi at du åpner to faner i nettleseren.

• I den første fanen går du til konfigurasjonsmalen og åpner innstillingene for modulen Anpassa intranätsmallar.
  • I den andre fanen går du til Nettstedinstillinger / Utseende / Tema. Åpne Nettstedstema.

Bla nedover i modulen og følg instruksjonene under overskriften "Utfasade inställningar - måste flyttas till Webbplatsinställningar/Tema".

Kopier over alle verdiene til de angitte stedene i nettstedstemaet.

Utfasade inställningar

Når alle verdier er flyttet, merker du av i boksen "amtliga utfasade inställningar har migrerats". Lagre endringene og publiser malen.

Samtliga utfasade inställningar har migrerats

Sjekk innstillingene i modulen Anpassa intranätsmallar.

Sjekk fargen på teksten og ikonene i toppteksten. Avhengig av tidligere utseende og hvilken farge som er brukt som profilfarge, kan det være nødvendig å gjøre justeringer i modulen Tilpass intranettmaler:

• Sidhuvud » Textfärg
  • Sidhuvud » Text- och ikonfärg för Verktyg

Fargen som ble brukt tidligere, kan være en egendefinert tekstfarge fra temaet, svart eller hvit. Du finner tekstfargen under Nettstedsinnstillinger / Utseende / Tema / Nettstedstema / Basic.

Anpassning av tema

Oppdatering av moduler

Markedsplassen har nye moduler for profilbilde, kontaktstatus og delte lenker. Installer modulene og plasser dem på riktig mal/side på intranettet.

• Profilbilde (profilside og gruppemal). Husk å sette riktig klassenavn på profilsidens mobilbilde, se den gamle modulen. Sett også "Vis kun i brytningspunkt" riktig på de to variantene av profilbilde på profilsiden.
  • Kontaktstatus (profilsiden)
  • Delte lenker (gruppemal)