Endre skrifttype på formatmal nyheter (nyhetssiden)

Publisert: 2023-05-29

Intranettnyhetene har en sidekolonne som viser Lignende nyheter (hvis du har merket nyhetene med etiketter) og Flere nyheter. Hvis Lignende nyheter og Flere nyheter har ulik datostil, kan du korrigere dette ved å endre de avanserte innstillingene i modulen for søkelister.

Slik gjør du dette:

1. Bytt til malmodus og gå til malen Artikelkomponenter.
  2. Åpne Innhold
  3. I oppsettet Sidospalt Nyheter finnes oppsettet Lignende nyheter, åpne det og åpne innstillingene for modulen Søkeliste.
  4. Gå til fanen Avamcerat.
  5. Søkelisten bruker en egen mal for søketreff.
  6. Erstatt følgende:
    1. "env-beta-ui-ui-text-section-heading" bør endres til: env-ui-text-section-heading
    2. "env-beta-ui-text-overline" bør endres til: env-ui-text-overline
  7. Lagre endringene og publiser malen.