Byt formatmall på Liknande nyheter (nyhetssidan)

Publicerad: 2023-05-29

Intranätets nyheter har en sidospalt som visar Liknande nyheter (om du har märkt upp nyheterna med etiketter) och Fler nyheter. Om Liknande nyheter och Fler nyheter har olika formatmallar på datumen kan du rätta till detta genom att ändra i söklistningsmodulens avancerade inställningar.

Så här gör du:

1. Växlar till läget Mallar och gå till mallen Artikelkomponenter
  2. Öppna Innehållet
  3. I layouten Sidospalt Nyheter finns layouten Liknande Nyheter, öppna den och öppna inställningar för modulen Söklistning.
  4. Gå till fliken Avamcerat.
  5. Söklistningen använder en egen mall för sökträffar.
  6. Byt ut följande:
    1. "env-beta-ui-text-section-heading" ska bytas till: env-ui-text-sectionheading
    2. "env-beta-ui-text-overline" ska bytas till: env-ui-text-overline
  7. Spara ändringarna och publicera mallen.