Ulest e-post - Google

Med denne modulen kan du vise hvor mange e-poster du har i innboksen og vise teksten fra e-posten. Modulen vises som et ikon i samme størrelse som ikonene for varsling, chat osv.

Nya ikoner

Når du holder musepekeren over ikonet, ser du for eksempel "De tre siste uleste e-postene av ni" (avhengig av innstillingene i modulen).

Innstillinger

Følgende innstillinger kan gjøres i modulen:

Inställningar Google Mail

OAuth-2-konfigurasjon

Velg innlogging. Valgene hentes fra nettstedets innstillinger/oauth2-konfigurasjoner.

Maksimalt antall uleste e-postmeldinger som skal vises i listen

Velg hvor mange e-poster som skal vises fra innboksen.

Utseende

Utseende Google mail

Bruk ikon

Velg dette alternativet hvis du vil ha et ikon som du kan klikke på for å se e-postene dine. Ikonet er et standardikon, og du kan velge størrelsen på ikonet.

Utseende Google mail

Bruk tekst

Velg dette alternativet hvis du vil skrive en egen tekst i stedet for et ikon.

Google mail utseende

Retning som adresselisten skal åpnes i

Velg i hvilken retning adresselisten skal åpnes.

• Åpne til høyre
  • Åpent under

Første gang brukeren logger på og klikker på e-postikonet, må brukeren godkjenne at e-postene hentes. I stedet for å se sine uleste e-poster når de klikker på ikonet, vises en knapp med teksten Autoriser tilgang.

Maksimalt antall tegn som skal vises i innholdet

Velg hvor mange tegn som skal vises fra e-posten.

Følgende elementer må konfigureres i Google oAuth2-konfigurasjonen for at hendelseskalenderen skal fungere. Innstillingene gjøres i Google-konsollen.

Gmail API må være aktivert: https://developers.google.com/gmail/api/
Områder som kreves: https://www.googleapis.com/auth/gmail.readonly

Krever HTTPS.

For å få tilgang til disse modulene må du sette opp en pålogging (OAuth2) for hver tjeneste.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.