Ulest e-post - Microsoft 365

Med denne modulen kan du vise hvor mange e-poster du har i innboksen og vise teksten fra e-posten. Modulen vises som et ikon i samme størrelse som ikonene for varsling, chat osv.

Når du holder musepekeren over ikonet, ser du for eksempel "De tre siste uleste e-postene av ni" (avhengig av innstillingene i modulen).

Nya ikoner

Innstillinger

Følgende innstillinger kan gjøres i modulen:

Inställningar Microsoft mail

OAuth-2-konfigurasjon

Velg innlogging. Valgene hentes fra nettstedets innstillinger/oauth2-konfigurasjoner.

Maksimalt antall uleste e-postmeldinger som skal vises i listen

Velg hvor mange e-poster som skal vises fra innboksen.

Utseende

Utseende Google mail

Bruk ikon

Velg dette alternativet hvis du vil ha et ikon som du kan klikke på for å se e-postene dine. Ikonet er et standardikon, og du kan velge størrelsen på ikonet.

Utseende Google mail

Bruk tekst

Velg dette alternativet hvis du vil skrive en egen tekst i stedet for et ikon.

Google mail utseende

Riktning att öppna mejllistan i

Välj vilken riktning som mejllistan öppnas i.

• Öppna till höger
  • Öppna under

Första gången som användaren loggar in och klickar på mejl-ikonen så måste användare godkänna att mejlen ska få hämtas. Så istället för att se sina olästa mejl när hen klickar på ikonen visas en knapp med texten om att Godkänna åtkomst.

Maksimalt antall tegn som skal vises i innholdet

Velg hvor mange tegn som skal vises fra e-posten.

For å få tilgang til disse modulene må du sette opp en pålogging (OAuth2) for hver tjeneste.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.